Покрај задолжителното осигурување на возилото кога патуваме во странство потребно ни е и патничко здравствено осигурување. При повеќето земји ова осигурување веќе е и задолжително. Овој вид на осигурување Ви нуди потполна здравствена заштита додека престојувате во друга земја во случај на болест или несреќен случај. Со оглед на високите трошоци на лекување во странство, со купувањето оваа полиса истите трошоци ќе ги покрие осигурителната компанија со која ќе склучите договор за патничко здравствено осигурување.
 
Осигурајте го Вашето здравје - Ви нудиме во секое време патничко осигурување достапно 24 часа 365 дена во годината
.
 
 albsig   sava logo    winner  
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com