car bwSigurimi i mjeteve motorike Via Broker ju siguron kushte për marrveshje për sigurim me tê gjitha kompanitë e sigurimeve në tregun e Republikës së Maqedonisë.

home bwSigurimi i patundshmërisë. Ju ofrojm më shumë lloje të pakove për sigurimin e pasurisë së tundëshme dhe pa tundshme. Investimi në këtë lloj sigurimi nuk është i volitshëm pêrkundër dëmit që mund të ndodh.

travel bwSigurimi i udhëtimit. Pa dallim se udhëtoni në pushim ose zyrtarisht udhëtoni me rëndësi është të ndjeheni sigurtë. Me ofertat e sigurimit për udhëtim. Udhëtimi i juaj do jet i këndshëm.

work bwSigurim kundër aksidenteve në punë, në shkollë, në aktivitetet sportive janë të ekspozuar ndaj rreziqeve të aksidenteve që nuk janë në gjendje të parashikojnë por ne mund të ju lehtësojmë polisen e sigurimit ndaj aksidentit.

 albsig   sava logo    winner  
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com