Kompania Via Komerc disponon me stacion per kontrollim teknik te automjeteve te pajisur me pajisje me bashkekohore, ne te cilen thjesht dhe shpejt , ne nje vend do ti kryeni te gjitha formalitetet per regjistrimin e automjetit tuaj dhe gjithsesi me cmime me te uleta. Ne kuader te stacionit per kontroll teknik te automjeteve punon dhe sporteli i MPB. ju ngelet vetem te vini dhe automjeti juaj ne cast do te jete i regjistruar.

Via Broker -brokeri juaj personal ne sigurim

Via broker eshte ndermjetesues profesional per sigurimin e te gjitha llojeve te sigurimeve jetesore dhe jojetesore. Veprimtaria jone eshte ndermjetesimi ne sigurim , perkatesisht te gjitha atyre aktiviteteve te lidhura me lidhjen e te siguruarit me kompanite e sigurimeve. cka ju jep mundesi te kerkoni oferta nga me shume kompani te sigurimeve dhe me ndihmen dhe keshillen e brokereve tone eksperte te cilet kane pervoje te pasur dhe profesionale ne veprimtarine e sigurimeve te merrni vendimin me te mire per sigurimin tuaj. Jemi ne dispozicionin tuaj ne cdo kohe per nevojat e juaja. Kompania e sigurimeve dhe brokere Via broker eshte e formuar dhe ka filluar me pune me 07.02.2014.
Firma eshe me seli ne rrugen. 1721 nr. 29, Saraj 1000 shkup.

Via broker eshte e formuar konform ligjit per supervision ne sigurimet.

Produkte ne shitjen e te cilave Via broker ndermjeteson:

  • Sigurim nga autopergjegjesia
  • Kasko sigurim
  • Kartoni i gjelber
  • Sigurimin e udhetareve ne transportin publik
  • Sigurim udhetimi
  • Sigurim te amviserive
  • Sigurim te prones
  • Sigurim nga lendimet gjate punes

 

Mos rrezikoni, sigurohuni, thirrni Via broker -brokerin tuaj personal Me shprese per nje bashkpunim te sukseshem, ju pershendesim perzemersisht.

 albsig   sava logo    winner  
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com