Kompania VIA KOMERC ka stacionin më moderne të pajisur për inspektim teknik të automjeteve, të cilat thjesht dhe shpejt, një vend që ju të përfunduar të gjitha formalitetet e nevojshme për regjistrimin e automjetit tuaj.

Në kuadër të stacionit për inspektim teknik të automjeteve dhe drejtimin counter në Ministrinë e Brendshme, si dhe pikat e saj të ketë më kompanitë e sigurimit. Për ju vetëm duhet për të lëvizur makinën tuaj dhe orë do të regjistrohet.

Shërbimet e reja ne mund të ofrojë për klientët tanë:

    • Kalibrimi i Tahografit
    • Taksametri
    • Miratimi Beqar (homologimit) për të pasagjerëve, mallrave dhe rimorkiot
    • Një Gas aparat provë
    • Qelqi i lyer

Orari: 07:00 deri 19 pm, e shtune nga 8 në 14 pm.

 albsig   sava logo    winner  
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com