Регистар на осигурителни брокери во ВИА Брокер

ред. бр. име и презиме адреса бр. на решение РБЦ датум на издавање класи на осигурување тел. бр. е-маил датум на престанок
1 Идриз Нуиши ул.1 бр.78А, Крушопек 07-3-322 ОБ-0306 17.05.2013 сите класи 205 6000 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   
2 Алие Нуретин ул.1 бр.78А, Крушопек 07-3-998 ОБ-0329 04.12.2013 сите класи 205 6000    
3 Лидија Мирческа Ангелевска бул. Видое Смилевски Бато 8В-2/23 09-2133/2 ОБ-0244 19.11.2012  сите класи 205 6000 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  15.07.2019
4 Алејдин Велиу ул. 200 бб Форино 19-3-467 ОБ-0419 22.09.2015 сите класи 205 6000    
5 Арѓенд Велиу ул. 200 бб Форино 19-3-468 ОБ-0418 22.09.2015 сите класи 205 6000    
6 Поликсена Петрушеска Илинденска бр. 100, Крушево     06.01.2015 сите класи 205 6000   04.02.2015

 

 albsig   sava logo    winner  
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com