ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

Осигурувањето опфаќа штети настанати при поплава, пожар, кражба или друга опасност која може да ги оштети или уништи работите во Вашето домаќинство.

Осигурањето нуди осигурителна заштита од основни ризици: поплава, пожар, удар од гром, град, штети настанати при дефект на водоводни или канализациони цевки, провална кражба...

Со посебни договори покритието на полисата може да покриени и други ризици.

Доколку сакате да се информирате подетално, Ве очекуваме, нашите стручни осигурителни агенти ќе Ви ја понудат најдобрата опција за осигурување на Вашето домаќинство.

 albsig   sava logo    winner  
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com